Aanmeldingen kunnen plaatsvinden tijdens het telefonisch spreekuur. Ook kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Aanmelding via e-mail kan ook via de contactpagina op deze site.

De praktijk is rechtstreeks telefonisch bereikbaar op:

Maandag- en dinsdag middag: 13.30u -14.00u en 16.45u -17.15u.

Woensdagavond: 18.00u - 18.30u.
Vrijdag: 12.30u -13.00u en 16.45u - 17.15u.

Telefoon: 0341-460008

Naast afspraken overdag behoren afspraken in de avonduren ook tot de mogelijkheden.

De wachttijd voor start van de intake (aanmeldingswachttijd) is momenteel 3 weken (bijgewerkt per 1 februari 2021). Er is na de intake geen wachttijd voor de start van de behandeling d.w.z. dat een eventuele behandeling direct aansluitend aan de intake gestart wordt.  

Het kan voorkomen dat voor de start van een behandeling enige spoed vereist is. Dit kan mits u daarvoor door uw huisarts telefonisch bij de praktijk wordt aangemeld. Zonder telefonische aanmelding door uw huisarts geldt de dan bestaande wachttijd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met de zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (Treek normen) 

 

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de behandeling of de gang van zaken binnen de praktijk. Ik stel het op prijs wanneer u dit dan aan mij kenbaar maakt zodat we kunnen overleggen over een eventuele oplossing. Mocht u met een onafhankelijke instantie willen overleggen dan verwijs ik u naar de klachtencommissie van de LVVP (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).